• Produktet
 • Roboti i shpërndarjes D1

Zgjidhje të shkallëzueshme të ofrimit për industri të shumta

Skenarët e rekomanduar të aplikimit: shërbime të tilla si dorëzimi i barnave në repart, dërgesa në dhomë, ofrimi i kateringut, dërgesa me vete/korrier lart, etj.
 • Banquet

  Banket

 • Hotel

  Hotel

 • Medical industry

  Industria mjekësore

 • Office building

  Ndërtesa e zyrës

 • Supermarket

  Supermarket

Pozicionimi dhe navigimi plotësisht autonom

Teknologjia e shkrirjes me shumë sensorë si lidar + vizion në thellësi + vizion makine realizon lundrimin e brendshëm me precizion të lartë dhe mund të lëvizë në mënyrë të qëndrueshme dhe të lirë në mjedise komplekse të brendshme për një kohë të gjatë.

Arkitektura e sistemit

Shumë robotë bashkëpunojnë për të unifikuar menaxhimin e platformës cloud, i cili është efikas dhe i përshtatshëm.

Të dhënat bazë

 • Pesha
  50 kg
 • Jetëgjatësia e baterisë
  6-8 h
 • Koha e karikimit
  6-8 h
D1-2

IntelliSense

A. Sistemi inteligjent i ndërveprimit zanor, i cili njeh me saktësi udhëzimet e përdoruesit dhe hyn shpejt në gjendjen e punës;

B. Sistemi i sensorit fizik me rreze infra të kuqe zbulon statusin e artikujve të tillë si tabaka dhe sende të tjera dhe realizon kthimin e shpejtë dhe automatik në shtegun origjinal;

C. Bazuar në ekranin me prekje UI, realizoni fillimin inteligjent, ndaloni, anuloni, ktheni dhe veprime të tjera;

D1-5

Roboti i shpërndarjes është kompakt, fleksibël, efikas dhe inteligjent, me sens të plotë të teknologjisë dhe karakteristikave të tjera, mund të jetë me ngarkesë të lartë, punë gjatë gjithë motit;Në procesin e drejtimit të automjetit hasen pengesa të tilla si trupi i njeriut, kafshët shtëpiake, mund të shmangin në mënyrë autonome pengesat ngarje.Aktualisht, robotët e dorëzimit përdoren gjerësisht në shpërndarjen e lagjes, shpërndarjen në dhomë, ofrimin e ushqimit, dërgimin/dorëzimin ekspres dhe shërbime të tjera.Ai nuk është vetëm një ndihmës i mirë i shërbimit të shpërndarjes, por gjithashtu mund të zvogëlojë koston e punës së ndërmarrjeve dhe të lehtësojë problemin e mungesës së fuqisë punëtore.Në situatën e epidemisë, asnjë kontakt i kryqëzuar nuk mund të reduktohet, siguria është e garantuar dhe kënaqësia e klientit mund të përmirësohet.

Aplikacionet

Përshkruani

Etiketat e produktit


 • E mëparshme:
 • Tjetër:

 • Lini Mesazhin Tuaj