• Производи
 • D1 Дистрибутивен робот

Скалабилни решенија за испорака за повеќе индустрии

Препорачани сценарија за апликација: услуги како што се испорака на лекови од одделението, испорака во соба, достава во кетеринг, испорака на готовина/курир горе, итн.
 • Banquet

  Банкет

 • Hotel

  Хотел

 • Medical industry

  Медицинската индустрија

 • Office building

  Канцелариска зграда

 • Supermarket

  Супермаркет

Целосно автономно позиционирање и навигација

Технологијата за спојување со повеќе сензори, како што е lidar + длабинска визија + машинско гледање, реализира високопрецизна навигација во затворен простор и може да се движи стабилно и слободно во сложени внатрешни средини долго време.

Архитектура на системот

Повеќе роботи соработуваат за да го обединат управувањето со облак платформата, што е ефикасно и практично.

Основни податоци

 • Тежина
  50 kg
 • Траење на батеријата
  6-8 h
 • Време на полнење
  6-8 h
D1-2

IntelliSense

А. Интелигентен систем за гласовна интеракција, кој прецизно ги препознава корисничките упатства и брзо влегува во работна состојба;

Б. Инфрацрвениот физички сензорен систем го детектира статусот на ставките како што се фиоки и други предмети и реализира брзо и автоматско враќање на оригиналната патека;

В. Врз основа на екранот на допир на интерфејсот, реализирајте паметно стартување, стопирање, откажување, враќање и други дејства;

D1-5

Роботот за дистрибуција е компактен, флексибилен, ефикасен и интелигентен, целосно чувство за технологија и други карактеристики, може да биде со големо оптоварување, работа за сите временски услови;Во процесот на возење наидовте на препреки како што се човечкото тело, миленичињата, можат автономно да ги избегнат пречките возење.Во моментов, роботите за доставување се широко користени во испорака на одделение, испорака во соба, испорака на кетеринг, извоз/експрес испорака и други услуги.Тоа не е само добар помошник на услугата за дистрибуција, туку може да ги намали и трошоците за работна сила на претпријатијата и да го ублажи проблемот со недостаток на работна сила.Во услови на епидемија, ниеден вкрстен контакт не може да се намали, безбедноста е загарантирана и задоволството на клиентите може да се подобри.

Апликации

Опишете

Ознаки на производи


 • Претходно:
 • Следно:

 • Оставете ја вашата порака